Rekisteröidy

Ilmoittautuaksesi tanssitunneille on sinun ensin rekisteröidyttävä asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröityminen on kertaluontoinen ja sen yhteydessä sinulle luodaan henkilökohtainen asiakastili.

Rekisteröityäksesi tarvitset sähköpostiosoitteen. Varmista, että sinulla on pääsy tähän sähköpostiosoitteeseen, sillä vahvistus rekisteröitymisestä lähetään sähköpostilla.

Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi, älä rekisteröidy uudelleen, vaan klikkaa Unohditko salasanasi -linkkiä.

How to register - instuctions and translation

Oppilaan tiedot

Pakolliset perustiedot merkitty tähdellä (*)


(ei huoltajan)
Pakollinen tieto yli 18-vuotiaalle
(ei huoltajan)
Pakollinen tieto yli 18-vuotiaalle

Käytä vain numeroita

Huoltajat

(Pakollinen tieto alaikäiselle)


Mikäli haluat vastaanottaa tanssikoulun toimintaan liittyviä tiedotteita, valitse yksi tai molemmat seuraavista vaihtoehdoista. Viestejä lähetetään korkeintaan neljä kertaa kuukaudessa. 


StepUp Schoolin asiakaspalvelujärjestelmän käyttöehdot 
Yleistä
 
1.Nämä käyttöehdot koskevat StepUp Oy:n (myöhemmin StepUp School) asiakaspalvelujärjestelmää sekä sen sisältämää verkkokauppaa.
2.StepUp School omistaa kaikki oikeudet asiakaspalvelujärjestelmään.
3.StepUp Schoolilla on oikeus tehdä muutoksia asiakaspalvelujärjestelmään. Muutoksista ilmoitetaan asiakaspalvelujärjestelmässä. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.
4.Asiakaspalvelujärjestelmän tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.
5.Asiakaspalvelujärjestelmän tietoja voidaan käyttää StepUp Schoolin tiedottamisessa ja markkinoinnissa, jos oppilaalla on voimassa oleva ilmoittautuminen tai käyttäjä on antanut siihen erikseen luvan.
6.StepUp School pyrkii takaamaan asiakaspalvelujärjestelmän häiriöttömän toiminnan. StepUp School ei kuitenkaan vastaa teknisten vikojen, tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden, haitallisten ohjelmistojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta eikä niistä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. StepUp School ei ole korvausvelvollinen käyttäjille eikä kolmansille osapuolille mistään asiakaspalvelujärjestelmän sisältöön tai toimintaan liittyvästä seikasta.
 
Rekisteröityminen
 
1.Asiakaspalvelujärjestelmän käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessään käyttäjä hyväksyy käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröityessään käyttäjä saa asiakasnumeron ja salasanan, joilla hän voi ylläpitää tietojaan asiakaspalvelujärjestelmässä. Käyttäjä ei voi itse poistaa tietojaan rekisteristä kokonaan, vaan halutessaan hän voi pyytää StepUp Schoolia poistamaan tietonsa rekisteristä.
2.Rekisteröityminen on maksutonta.
3.Käyttäjä vastaa siitä, että hän antaa rekisteröityessään oikeat tiedot.
4.Alaikäinen ei voi rekisteröityä ilman huoltajan lupaa.
5.Alaikäisen rekisteröityessä on ilmoitettava myös huoltajan tiedot.
6.Kaikista asiakaspalvelujärjestelmän kautta tehdyistä rekisteröitymisistä ja ilmoittautumisista lähetetään viestit sähköpostitse käyttäjälle sekä käyttäjän ollessa alaikäinen myös huoltajalle.
7.StepUp School voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.
8.Käyttäjä ei saa rekisteröityä järjestelmään useaan kertaan.
 
Käyttäjän vastuut
 
1.Käyttäjä vastaa itse tietojensa oikeellisuudesta.
2.Käyttäjä huolehtii salasanansa salassapidosta.
3.Käyttäjä vastaa kaikesta asiakasnumerollaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä.
4.Käyttäjän on tutustuttava tuotekohtaisiin tilausehtoihin ennen ostosten tekemistä ja hyväksyttävä ne.
5.Käyttäjä sitoutuu huomioimaan ilmoittautuessaan tunnin ikäryhmän, tason ja hinnan.
6.Käyttäjä vastaa täysimääräisesti käyttäjäehtojen tai lain vastaisen käytön aiheuttamista vahingoista StepUp Oy:lle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Hyväksythän käyttöehdot ennen tallennusta